O nama

Tvrtka Pristan d.o.o. osnovana je početkom 1991. godine, a registrirana je kao društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge sa sjedištem u Zagrebu, Obrtnička 2. Cilj tvrtke je osiguranje djelotvornih rješenja komunikacijskih sustava, elektronstalacija i tehničke zaštite koji uključuju manje, srednje i velike korisnike.

Osnovna djelatnost tvrtke je pružanje kvalitetnih usluga u telekomunikacijama, elektroinstalacijama , tehničkoj zaštiti, prodaji telekomunikacijskih uređaja i opreme, prodaja uredske opreme priznatih proizvođača koja uključuje printere , LCD uređaje, fotokopirni program, i ostali sitni pribor i oprema uključujući potrošni material te prodaji elektroopreme kao što su rasvjetna tijela i ostalog pribora i materijala u elektroinstalacijama.

Zaposlenici tvrtke obavljaju izvođenje informatičkih mreža te montiranje i održavanje telefonskih centrala i ostalih telefonskih sistema. Djelatnost tvrtke također uključuje savjetovanje i projektiranje komunikacijskih rješenja, daljnje planiranje, isporuku dogovorenog te daljnju obuku i održavanje ugrađenog sistema.

Razvoj tvrtke započeo je s pružanjem usluga na području telekomunikacija a svoje djelovanje smo proširili na tehničku zaštitu i elektroinstalacije.
Naše poslovanje je usmjereno na postizanje što boljeg zadovoljstva naših kupaca, zato nastojimo pružiti najkvalitetniju uslugu.

Tvrtka je smještena u vlastitom poslovnom prostoru i raspolaže vlastitim voznim parkom.

Tražeći najkraći mogući put do najboljih rješenja pažljivo biramo partnere pri nabavi robe.
Poslujemo s odabranim partnerima i vrhunskim brandovima koji pripadaju najvišoj kategoriji s visokim kriterijima u proizvodnji.
Svoja rješenja zasnivamo na dugogodišnjem iskustvu uspješnih projekata, što jamči uspješnu realizaciju zadanih ciljeva. Smatramo da je važno istaknuti da smo pri vrhu po statističkim izvješćima koja prate uspješnost poslovanja što govori o našoj stabilnosti.

Kontinuirano pratimo zahtjeve tržišta i nastojimo se max prilagoditi. Veliku važnost dajemo ciljevima kojima se kreće svjetska telekomunikacijska i elektro industrija.

Stalno unapređujemo savjesno obavljanje poslova usavršavajući nova znanja i radne vještine pazeći na ostvarenje poslovnih interesa tvrtke.